Bezorging

Bezorgdatum, ophaaldatum en tijdstip

U kunt bij uw bestelling aangeven op welk datum en tijdstip u uw bestelling wenst te ontvangen. Door uw betaling te voltooien gaat u ermee akkoord dat u tot 7 dagen van tevoren de mogelijk hebt om het bezorgdatum of tijdstip nog te wijzigen, na dit datum is dit niet meer mogelijk en staat dit vast.

Bezorgtijd

Uitjesthuis staat voor excellente service, daarom doen wij er alles aan om op het door u gewenste tijdstip te arriveren. Echter door onvoorzien omstandigheden zoals verkeersomstandigheden of weersomstandigheden kan het voorkomen dat uw bestelling later arriveert, wij stellen u hier altijd tijdig van op de hoogte zodat u hier rekening mee kunt houden.

Bezorgkosten

Uitjesthuis brengt bezorgkosten in rekening voor het brengen en/of ophalen van uw belevenis. De bezorgkosten variëren per product. Let op dat er op speciale dagen i.v.m hoge vraag een extra feestdag of hoge vraag toeslag van toepassing kan zijn op uw bestelling. Door uw betaling te voldoen gaat u akkoord met de extra toeslag die in rekening is gebracht door Uitjesthuis.