✓ Groot assortiment thuis belevenissen
✓ Vandaag besteld is overmorgen geleverd
✓ Betaalbaar voor iedereen
Mijn Account

We hebben je adres nodig.

Filters

Subcategorieën

Prijs
Select min and max price range
Enable Prijs

Op vakantie

Heb je een vakantie huisje geboekt en ben je op zoek naar een leuke activiteit om te ondernemen? We hebben tal van leuke “vakantie ideeen” beschikbaar voor een onvergetelijke tijd in jouw vakantie huisje.

Zo kun je genieten van een heerlijk diner in jouw vakantie huisje met live chef. Denk hierbij aan een van onze heerlijke thema diners zoals de Argentijnse Churrasco Grill experience, de Taco & Tequila experience, de House of sushi experience of the Texas Cowboys Ribs experience en veel meer.

Liever toe aan iets ontspannend in jouw vakantiehuisje? Ga dan voor een van onze heerlijke sauna experiences in diverse thema’s of laat je heerlijk masseren tijdens een van onze diverse masssage experiences. Liever lekker badderen? Ga dan voor onze heerlijke houtgestookte hottubs, barrel sauna’s of jacuzzi’s.

Een andere optie is om iets actiefs te ondernemen met elkaar. Hierbij kun je gaan voor een pooltafel op locatie, formule 1 racen op locatie, The Playback Show, airhockeyen op locatie of een van onze movie nights.

Prijs
Select min and max price range
Enable Prijs

Bekijk of we in jouw woonplaats bezorgen

Wachtwoord vergeten